HTML

Sur Le Tour

Csatordai Gergely és Radvánszky János Alpe d'Huezbe tartó kerékpártúrájának oldala a 100. Tour de France alatt és a hazaút eseményei.

Támogatóink

Zsombó-Zágráb

2013.07.07. 10:30 Harry von Zord

zágráb3.jpg

A srácok még tegnapról:

"Két és fél nap alatt szerettünk volna Zágrábba érni, végül is itt vagyunk. Úgy döntöttünk, mégsem itt alszunk, hanem keresünk egy kempinget valahol Szlovéniában. A magyarországi szakasz elég gyors volt, a kánikulát leszámítva egészen pöpec. 188 km-t tettünk meg első nap, és Siklóson, egy sporttelep szélén, a focipálya tövében sátoroztunk. Egy esti kocogását végző hölgy fel is ajánlotta, hogy „mos és főz” ránk másnapra, de evilági aszkéták módjára, a sporttelep luxusát választottuk.

A tegnapi horvát szakaszon vadmeleg+szembeszél kombináció uralkodott, ami Slatina után kiegészült hepe-hupákkal, némileg drasztikussá téve utunk. Estére ez már a rendszeres frissítések ellenére komoly kimerültséget eredményezett. Csatánál nem volt semmi gond. Nap végén vadkemping Bjelovar előterében.

Ma délelőtt Zágráb felé fogytak a dombok és a szélerősség. A horvátok nagyon kedvesek és érdeklődőek, az egyik faluban gyerkőcök ugráltak körbe minket. Tehát nagyjából egyszerre néznek bolondnak és tisztelnek a teljesítményért."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://surletour.blog.hu/api/trackback/id/tr65394316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása